Πολιτική απορρήτου

Lida Garden Guest House Πολιτική απορρήτου

Παρακάτω θα βρείτε την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία ισχύει για κάθε πληροφορία που παρέχεται ή συλλέγεται μέσω του κύριου συστήματος κρατήσεων του ξενοδοχείου ή αυτού του ιστότοπου.

Αυτή η πολιτική απορρήτου σας ενημερώνει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Κατά τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, ενεργούμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και, βάσει του νόμου, είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρέχουμε πληροφορίες για εμάς, για το γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και για τα δικαιώματα που έχετε επί των δεδομένων σας.

Καταλαβαίνουμε ότι η ηλεκτρονική κράτηση προϋποθέτει σημαντική εμπιστοσύνη εκ μέρους σας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέτουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Παρακαλούμε διαβάστε την παρούσα πολιτική για να ενημερωθείτε για τις πρακτικές απορρήτου μας.

Προτού μας υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική για να ενημερωθείτε για τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουμε. Η διεύθυνσή μας είναι Λήδας 12, Ανάβυσσος 19013. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@lidagarden.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6949962877.

Δεν υποχρεούμαστε να διαθέτουμε Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων(DPO), οπότε οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς θα πρέπει να απευθύνονται στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

 1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε κάθε πληροφορία που εισάγετε στον ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτές περιλαμβάνουν πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν (“προσωπικές πληροφορίες”), όπως το όνομα και το επώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου, την ταχυδρομική διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες χρέωσης(όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα του κατόχου της κάρτας και η ημερομηνία λήξης). Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε πληροφορίες, αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότερες πληροφορίες που ζητάμε από εσάς είναι απαραίτητες για να πραγματοποιήσουμε μια κράτηση.

Πληροφορίες ταξιδιωτικού συνοδού. Όταν κάνετε κράτηση για κάποιον άλλο μέσω αυτού του ιστότοπου, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες και ταξιδιωτικές προτιμήσεις για το συγκεκριμένο άτομο. Θα πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση άλλων ατόμων πριν μας παράσχετε τα προσωπικά τους στοιχεία και τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις, καθώς οποιαδήποτε πρόσβαση για την προβολή ή την αλλαγή των πληροφοριών τους θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας.

Social Media. Εάν κάνετε χρήση οποιωνδήποτε χαρακτηριστικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Park Hotel, είτε στον ιστότοπό μας είτε με άλλο τρόπο μέσω ενός παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς μέσω του εν λόγω παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις πολιτικές του.Για παράδειγμα, προσφέρουμε τη δυνατότητα εγγραφής στον ιστότοπό μας μέσω της λειτουργίας “Facebook Connect”, η οποία σας επιτρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Facebook χωρίς να εισάγετε τα απαιτούμενα δεδομένα χειροκίνητα στην ιστοσελίδα μας.

Κατά τη χρήση μιας λειτουργίας κοινωνικής δικτύωσης και εφόσον έχετε επιλέξει να την συμπεριλάβετε στο λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το όνομά σας, η εικόνα προφίλ σας, το φύλο, τα γενέθλια, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η πόλη ή η περιοχή και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε επιλέξει να διαθέσετε.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου εσάς και των φίλων σας, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχετε σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις αντίστοιχες τοποθεσίες σας ( “Δεδομένα τοποθεσίας”) για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο. Σημειώστε ότι τα Δεδομένα τοποθεσίας σας ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν στους φίλους σας σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε ορίσει για τον εν λόγω πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενδέχεται επίσης να αποκτήσουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από παρόχους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη χρήση μιας εφαρμογής που εκτελούμε στον ιστότοπό τους.

 1. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες χρέωσης (όπως το όνομα του κατόχου της κάρτας, ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης) με σκοπό την ολοκλήρωση των κρατήσεων ξενοδοχείων που πραγματοποιείτε στον ιστότοπό μας.Όταν κάνετε μια κράτηση από εμάς μέσω διαδικτύου, ενδέχεται να σας ζητήσουμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Καταγράφουμε επίσης τη διεύθυνση IP (Internet Protocol), η οποία είναι η διεύθυνση του υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο.Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για την κράτησή σας και να επεξεργαστούμε την κράτησή σας. Θα σας στείλουμε επίσης μια απόδειξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την κράτηση/ζήτησή σας.Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στον ιστότοπό μας και στον cloud server μας, οι οποίοι βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας διαβιβάζονται σε έναν τρίτο επεξεργαστή πληρωμών, ο οποίος εδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με την Ασπίδα Προστασίας Απορρήτου ΕΕ-ΗΠΑ (η οποία απαιτεί αποτελεσματικές διασφαλίσεις για τις πληροφορίες σας). Δεν διατηρούμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε για να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας: για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε- για να σας παρέχουμε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και ενημερώσεις- για να διαχειριζόμαστε το λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: ; για να επικοινωνούμε μαζί σας γενικά- για να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας- για να μετράμε το ενδιαφέρον και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τον ιστότοπό μας- για να σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν- για να προσαρμόζουμε με άλλο τρόπο την εμπειρία σας με αυτόν τον ιστότοπο.

Επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τα ταξίδια στον ιστότοπό μας. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας που σχετίζονται με το ξενοδοχείο, εάν έχετε συναινέσει στη λήψη επικοινωνιών μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα τηρούμε τους υπάρχοντες διαθέσιμους στο κοινό καταλόγους εξαίρεσης όταν σας αποστέλλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές που σχετίζονται με ταξίδια και είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας μας και των εφαρμογών μας. Σημειώστε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε τέτοιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλουμε.Διατηρούμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ερωτήσεων για δύο χρόνια, μετά τα οποία αρχειοθετούνται με ασφάλεια και διατηρούνται για επτά χρόνια, οπότε και τα διαγράφουμε. Τα αρχεία CRM διατηρούνται για τρία χρόνια μετά την τελευταία επαφή μαζί σας.

 1. Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Με τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

Προμηθευτές τρίτων οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, της επιχειρηματικής ανάλυσης, της εξυπηρέτησης πελατών, του μάρκετινγκ, της διανομής ερευνών ή προγραμμάτων κληρώσεων και της πρόληψης της απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τρίτους πωλητές να συλλέγουν πληροφορίες για λογαριασμό μας, μεταξύ άλλων, όπως είναι απαραίτητο για τη λειτουργία λειτουργιών του ιστότοπού μας ή των εφαρμογών μας ή για τη διευκόλυνση της παροχής διαδικτυακής διαφήμισης προσαρμοσμένης στα ενδιαφέροντά σας.Οι τρίτοι πωλητές έχουν πρόσβαση και μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες μόνο εφόσον είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των λειτουργιών τους και δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Απαιτείται επίσης να ακολουθούν τις ίδιες πρακτικές ασφάλειας δεδομένων που τηρούμε εμείς οι ίδιοι. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να είναι εγκατεστημένοι σε χώρες που ενδέχεται να μην προσφέρουν επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων ισοδύναμο με εκείνο που προσφέρεται στη χώρα διαμονής σας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.

Επιχειρηματικοί εταίροι με τους οποίους ενδέχεται να προσφέρουμε από κοινού προϊόντα ή υπηρεσίες ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες ενδέχεται να προσφέρονται στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να καταλάβετε πότε ένα τρίτο μέρος εμπλέκεται σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε ζητήσει, επειδή το όνομά του θα εμφανίζεται, είτε μόνο του είτε μαζί με το δικό μας. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις προαιρετικές υπηρεσίες, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πληροφοριών, με τους εν λόγω συνεργάτες. Σημειώστε ότι δεν ελέγχουμε τις πρακτικές απορρήτου αυτών των τρίτων επιχειρηματικών εταίρων.

Ιστοσελίδες παραπομπής Εάν έχετε παραπεμφθεί σε αυτήν την ιστοσελίδα από άλλη ιστοσελίδα(για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου που κάνατε κλικ σε άλλη ιστοσελίδα και σας οδήγησε σε αυτήν), ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς με την εν λόγω ιστοσελίδα παραπομπής. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου που σας παρέπεμψε εδώ.

Πάροχοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω του ιστότοπού μας, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης(όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους(συμπεριλαμβανομένου του ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές μέσω του παρόχου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Ενδέχεται να μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για αυτούς τους παρόχους κοινωνικών μέσων.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:

 • Σε απάντηση σε κλητεύσεις, δικαστικές αποφάσεις ή άλλες νομικές διαδικασίες- για να θεμελιώσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας- για να αμυνθούμε έναντι νομικών αξιώσεων- ή όπως άλλως απαιτείται από το νόμο. Στις περιπτώσεις αυτές διατηρούμε το δικαίωμα να προβάλλουμε ή να παραιτηθούμε από κάθε νομική ένσταση ή δικαίωμα που έχουμε στη διάθεσή μας.
 • Όταν πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με παράνομες ή ύποπτες παράνομες δραστηριότητες, να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της εταιρείας μας, του παρόντος ιστότοπου ή των εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων, και σε σχέση με τους Όρους χρήσης και άλλες συμφωνίες μας.
 • Σε σχέση με μια εταιρική συναλλαγή, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, ή στην απίθανη περίπτωση πτώχευσης.

Εκτός από τα προαναφερόμενα, θα ενημερώνεστε όταν προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν θα κοινοποιούνται σε τρίτους και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην κοινοποιήσουμε τέτοιες πληροφορίες. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτους, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορούμε να ενημερώσουμε τους διαφημιστές μας για τον αριθμό των επισκεπτών που δέχεται ο ιστότοπός μας ή για τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και προορισμούς διακοπών. Οι πληροφορίες αυτές δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσιών που ελπίζουμε να σας ενδιαφέρουν.

 1. Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των δεδομένων
 • Σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιες πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τις διορθώσουμε εάν είναι ανακριβείς. Εάν έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.
 • Εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους συγκατάθεσης ή για την εκπλήρωση μιας σύμβασης, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε αντίγραφο των πληροφοριών σε μηχανικά αναγνώσιμο μορφότυπο, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε άλλον πάροχο.
 • Εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους συγκατάθεσης ή έννομου συμφέροντος, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας.
 • Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για κάποιο χρονικό διάστημα, εάν πιστεύετε ότι δεν το κάνουμε νόμιμα.
 • Τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να μην λαμβάνουμε αποφάσεις που σας αφορούν με αυτοματοποιημένη επεξεργασία ή κατάρτιση προφίλ.

Για να υποβάλετε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω στην αρχή της παρούσας πολιτικής.

Παρέχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εμάς μέσω αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας. Ενδέχεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς μας στόχους, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις και για σκοπούς ιστορικού αρχείου και ανάλυσης. Εφαρμόζουμε ισχυρά τεχνικά μέτρα για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού.

Εάν έχετε παράπονο σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας από εμάς, θα προτιμούσαμε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας σε πρώτη φάση, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το παράπονό σας.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα(ΑΠΔΠΧ) μέσω του δικτυακού της τόπου http://www.dpa.gr/ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: complaints@dpa.gr ή να της γράψετε στη διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κεντρικά Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Ταχ: 11523 Αθήνα, Τηλ: +30-210 6475600, Φαξ: +30-210 6475628

 1. Οι επιλογές σας όσον αφορά τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, αν και μπορεί να είναι απαραίτητες για την κράτηση του ξενοδοχείου σας ή για να επωφεληθείτε από ορισμένες λειτουργίες που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα στον ιστότοπό μας να δώσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τα στοιχεία επιβεβαίωσης του ξενοδοχείου σας.

 1. Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε σχεδόν όλους τους ιστότοπους. Τα cookies δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά και δεν είναι επιβλαβή για τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Χρησιμοποιούνται από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία σας στον ιστότοπο, να μας παράσχουν πληροφορίες ανάλυσης που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας γενικά και να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις πιο σχετικές με εσάς.

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για να περιηγηθείτε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να δείτε τις πληροφορίες που διαθέτουμε, χρησιμοποιείται ένας αριθμός cookies από εμάς και από τρίτους για τη λειτουργία του ιστότοπου, τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπού μας και δεν ζητάμε τη συγκατάθεσή σας για να τα τοποθετήσουμε στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies εμφανίζονται παρακάτω.

 1. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι για τη χρήση αυτού του ιστότοπου και των εφαρμογών μας για την πραγματοποίηση ταξιδιωτικών συμφωνιών και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Αν και κανένας ιστότοπος ή εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, έχουμε εφαρμόσει κατάλληλες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διαδικασίες ασφαλείας για να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε.

.8. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτού του ιστότοπου ή οποιασδήποτε εφαρμογής σας συνδέει με άλλους ιστότοπους, οι εν λόγω ιστότοποι δεν λειτουργούν σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις απορρήτου που αναρτώνται σε αυτούς τους άλλους ιστότοπους για να κατανοήσετε τις διαδικασίες συλλογής, χρήσης και κοινοποίησης προσωπικών πληροφοριών.

 1. Ενημερώσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Επανεξετάζουμε τακτικά και, κατά περίπτωση, επικαιροποιούμε την παρούσα πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό, καθώς εξελίσσονται οι υπηρεσίες μας και η χρήση των προσωπικών δεδομένων. Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που δεν έχουμε προσδιορίσει προηγουμένως, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά και, εάν είναι απαραίτητο, να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.

Θα ενημερώνουμε τον αριθμό έκδοσης και την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου κάθε φορά που αυτό αλλάζει.

 1. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου(ή τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας) , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: Email: info@lidagarden.gr

Κορυφή της φόρμας